14 Ocak 2012 Cumartesi

Uzun Mesafe Yürüyüş Dersleri

Olay bir rekabet benim en sevdiğim parça biri, ilk ders yürüme mesafesindedir. Ben kurs tasarımcısı bize rakipleri deposunda ne olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum! Ama elbette yürüyüş ciddi bir iştir - Tabii, yürüme becerilerini Tabii orada başarı ve başarısızlık arasındaki fark anlamına gelebilir.
Ben her zaman biniciler 3 kez ders yürümek önerilir. Ilk yolunuzu öğrenmek ve seçenekleri atlar ve tüm tanımak için şans. İkinci yürüyüş tüm kararları nerede yapılmalı ve ben son derece antrenörün şirket öneririz. Antrenör mevcut değilse, o zaman bu ikinci yürüyüş yapmayı çok deneyimli bir arkadaş bulmak için deneyin. Kendinizi tecrübeli bir rakip olsa bile, başka bir bakış açısına sahip çok yardımcı olabilir. Her çit istediğini "sorular" tartışmak üzere deneyimli gözleri başka bir dizi dikkate almadığı şeyler gözlerinizi açabilirsiniz. Atınızı bilen biri, herhangi bir özel atlama atı basmış olması gerektiğini değerlendirilmesine yardımcı olmak için mümkün olacak gibi, en çok size yardımcı olacaktır.


Çizgiler Planı, ilgili herhangi bir atlar arasında uzun adımlarla ve değerlendirmek. Bir köşesinde, sıska, atlama, ya da açılı kombinasyonu gibi bir satır bir sorun olduğunda, mükemmel bir mesafeden sıraya göz tren hattı için birkaç kez de geri yürüyün. Her atlama ya da kombinasyon için gerekli hız ve denge bildiğinizden emin olun ve gerekirse hız ya da dengesini ayarlamak nerede olacağını tam olarak planlamak. Bazı atlar oldukça hızlı bir şekilde geri geliyor ve bazıları çok daha fazla ihtiyacımız var. Planlama yaklaşımları her zaman atınızı özelliklerini düşünmek. Diye sağa kayması eğilimi mi? Yani örneğin köşe atlama veya kombinasyon dönüm yaklaşım nasıl planı değişebilir. O hendeklerin Leary mı? Tabut atlamak için yaklaşım arkadaşınıza onu çok cesur bir at için planlanan ne biraz daha farklı olması gerekebilir.
Seçenekleri ile ders atlar varsa, her seçenek kullanılabilir bilmek emin olun ve tüm seçenekleri bir yürüyüş. Planı, orada ne olacağını asla bilemezsiniz planı B. biliyorum kesinlikle emin yapacağız emin biliyorum bile! Örneğin, çalıştırmadan önce çit # 12 planlı seçeneği önünde zemine B planı ne olabilir bilmeden, gerçekten kötü olduğunu duymak istemezsiniz.
Üçüncü yürüyüş kendiniz olmalı hiç dikkat dağıtıcı. Yürürken ders sürme olduğunu düşünün. Koşullarda ve arazi dikkat, sürüş tam yolunu yürüyün. Kadar yürümek gibi sabit boyunca dörtnala planı ya da her çit yaklaşım bunu yapmak için her yerde planı yeniden dengelemek boyunca zihin, dörtnala ve zihinsel her çit binmek. Bu zihinsel prova koç yönergeleri izleyerek, her atlama zıplama var emin olun! Ve hatta iniş atı ödüllendirmek prova. Bu zihinsel vadede iyi performans bilinçaltı içine koyacağız ve aslında rekabet önce başınızı birkaç kez daha tekrarlayın bilinçaltı, kendine güvenen, başarılı bir performans katılaşabilme olacaktır. Hangi gerçekten, gerçek bir kendine güvenen, başarılı bir performans var yardım etmek için çalışıyor!
Mümkünse, kurs yürüyüşler bir ders sürme olacağı gün süre olmalıdır. Bu gerçek ışıklandırılmış ortamlarda ders Sürüş sırasında yarışma olacağını göstermek için önemlidir. At ve binicisi için çit daha zorlu süzerek yapma, güneşe doğrudan atlama olacak olan atlar görmek mümkün olacak. Ayrıca hangi atlar onları ürkütücü ve odaklanmak için zor, karanlık gölgeler. Parlak güneş ışığı altında ve karanlık ormana atlamak için var - böyle bir senaryo klasik bir "karanlık ışık" gibi zor aydınlatma koşullarında, atlar binici atı durumu değerlendirmek için daha fazla zaman vermek gerek. Bu yavaş geri geliyor, ya da daha geniş bir yaklaşım, daha organize bir dönüş yapma gerektirebilir. Binici, çit, zorlu bir aydınlatma durum değildi eğer ihtiyaç daha çit biraz daha olumlu binmek planlamanız gerekir. Bulutlu ise, elbette, daha sonra aydınlatma çok bir sorun değildir!
Elbette planı ile esnek olması unutmayın. Seçeneği ile büyük bir soru, önce birkaç garip atlar ve at her zamanki gibi güven hissi vermiyor hissediyorum, planını değiştirmek ve daha uzun, daha yavaş yol almak. Uzun bir yol almaya karar verirseniz, bunu yaparken, zaman ayırın. Bazen onlar tahakkuk olabilir zaman hataları hüzünlenmeye, çünkü onların ata iyi bir sürüş vermiyorum, uzun yollardan acele biniciler bakın. Güvenli olmak ve kendine güvenen bir atı ile biten her zaman en önemli önceliklerinden olmalıdır.

Kaynaklar:

http://uugy.com/news/hosting-indonesia/rss/

http://www.folkd.com/user/giovannizamo717


http://info.augustow.pl/storyrss.php?title=entertainment-blog-fashion-blog-celebrity-blog


http://pixelpace.com/storyrss.php?title=surucu-kursu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder