5 Ocak 2012 Perşembe

Sağ Üniversitesi Ders seçimi

Büyük olasılıkla çalışma hayatı için yapıyor ne olacağını belirlemek olarak, kendiniz için doğru üniversite kursuna seçimi çok önemlidir. Biz geçmişteki öğrencilerin yüksek lisans ve yapmaktan üzerine gitmek yaşadım:

  •   Ticaret
  •     Hukuk
  •     Mühendislik
  •     Tıp
  •     Bilim
  •     Sanat

ya yukarıda derece (kombinasyonlar) birleştirilebilir.
Biz her bir derece yol açma eğilimindedir kariyer yolları hakkında kısaca bahsetmek ve her derece için öneriler.
Hangi kurs seçmeliyim?


http://armoursedge.com/medievalcombatwiki/KursDershane
HSC konular seçerek aksine, herhangi bir ölçeklendirme etkileri veya özel 'kuralları' ile ilgisi yoktur. Üniversitesi, kendiniz hakkında tamamen ilginizi çeken ders ya da kursları seçin. HSC, ekonomi için çok iyi yaptı ve bu konuda zevk eğilimindedir Örneğin, üniversitede Ticaret veya İktisat seçin. Kimya ya da biyoloji, tıp amacı, tıp, eczacılık, optometri, fizyoterapi veya veterinerlik bilimi gerçekten keyif aldım. , Her biri farklı amaçları göz önünde bulundurularak birçok olasılık vardır.
http://www.biomagnetstore.com/2/KursDershane
Dışında kesinlikle size gerçekten yüksek bir maaş veya alana katkıda bulunmak istiyorum olsun ilgilendiğiniz ders seçmelisiniz seçerseniz, iyi yapacak, hangi derece seçtiğiniz herhangi bir özel öneri yoksa bir şey iyi demektir. UAI 99 sırf Ticaret / Hukuk ya da diğer yüksek talep derslerin seçiminde hiçbir nokta + ancak ticaret ve / veya hukuk hiçbir ilgi var. Kendi çıkarlarına dayalı derece tercih öğrenciler genellikle daha yerine getirildiğini ve kendi derecesi ve gelecekteki kariyer daha iyi ise bunu Öğrenciler, bir veya iki yıl sonra seçimler pişman eğilimindedir. Orada size, sizin gibi bir şey yapmak almak olacak motivasyon ve doğal bir yeteneği yerini bulunuyor, ve siz de bunu yapmak durumunda hiç, ne yapmak önemli (İster bir yüksek maaş, alanınızda tanıma, katkısı ne istediğinizi elde edecektir vs.)
Bazı ortak derece

    
Ticaret
Ticaret Öğrencilerin tercih eden en sık görülen derslerin biridir. Bu iyi bir seçimdir, ve muhtemelen en büyük sayıda kariyer seçenekleri vardır. Saygın üniversitelerde en yaygın ticaret binbaşı: muhasebe, finans, aktüerya çalışmaları (UNSW) ve pazarlama. Diğer daha az yaygın binbaşı da vardır.
http://computing.ed-coll.ac.uk/wikka/wikka.php?wakka=KursDershane
Ticaret bir muhasebeci olmak istiyorsanız seçin, ya da finans içine almak (reklam çalışması) (bir bankanın iş) ya da pazarlama derecesidir. Bu tür işler için ödeme harika ve her zevke ve ilgi alanlarına uygun iş sonsuz bir çeşitlilik var.
Genel UNSW Bu dersin içine almak amaçlayan iseniz, NSW, en saygın iş okulu olarak konuşursak, bu derecesi daha iyi üniversitelerinden biri olarak UNSW önermektedir. USYD, Macquarie Üniversitesi ve UTS, aynı zamanda saygın ticaret kursları üniversiteler.
UAIs diğer üniversiteler için UNSW ve USYD 94-96 ve düşük ticaret aralığı için gerekli. Olduğu gibi, gerekli UAIs tüm başvurular, arz ve talebin bağlı olarak yıl az bir yıl değişir UAC UAC web sitesinde yayınlanan UAI, her yıl kesilecek kontrol edin.

    
Aktüeryal çalışmalar
Aktüeryal Çalışmaları matematik iyi ve üniversite eğitiminize ve onların gelecekteki kariyer için bu uygulamak isteyen kişiler için idealdir. Aktüerler sigorta primleri hesaplamak için karmaşık matematiksel yöntemler kullanan büyük sigorta şirketleri, çalışan insanlar var.
Bu dersin insanların Sanıldığının eğitimlerinin sonunda aktüerler hale geleceğini söylüyor. Aktüeryal işler düşük arz ve mezunlarının çoğu, finans, finans mühendisliği tasarımı yeni finansal ürünler alanında çalışmak sonunda, çoğu zaman doğru değildir vb Bu, özellikle, oldukça karlı bir alan nicel bir takımın parçası olabilir Bir yatırım bankası.
http://courses.casmlab.org/orgcomm/KursDershane
Aktüer için, geleneksel Macquarie Üniversitesi aktüeryal derecesi en yüksek kabul edilir. Ancak UNSW Kullanıcı aktüeryal derece, aynı zamanda oldukça popüler ve UNSW genellikle daha saygın bir üniversite olma (özellikle uluslararası), aktüer UNSW ticaret derece parçası olarak yapıyor tavsiye ederiz.
Bunun için gerekli UAI 95 + Macquarie Üniversitesi derecesi UNSW ticaret derecesi, ya da biraz daha yüksek.
Hukuk Hukuk, çok kazançlı bir kariyer üzerine neden olur. Hukuk mezunları, en çok para kazanmak için çok para onların gelecekteki kariyer yapmak isteyen öğrenciler Hukuku amacı tavsiye edilir (evet, hatta daha az ilaç yapar!) Uzun vadede tüm derecelik eğilimi bile değil. sonunda bir avukat olmak istiyorum. Bunun nedeni, büyük ticari şirketler (bankalar, yatırım bankaları, yatırım firmaları, muhasebe firmaları, ticaret şirketleri, vb) işverenler yüksek ödeme mezunu pozisyonları doldurmak için Hukuk mezunları bulmak için eğilimindedir çünkü. Hukuk mezunları yüksek kaliteli, akıllı, sosyal, iyi konuşma ve dinamik insan ve işverenler bunu biliyor olma eğilimindedir.
Hukuk pick up becerileri (bir avukat sürece) büyük ölçüde ilgisiz olmasına rağmen, işverenlerin yasa yapmak kadar akıllı olduğunu bilmek yasa yaptığı gerçeğini kullanmak eğilimindedir. Seçtiğiniz tüm elma, yüksek kalitede elma olacağını biliyorum, çünkü meyve pazarında olacak ve prim bin elma toplama gibi. Bu aynı nedenden dolayı, bazen bu işverenler, hukuk ya da tıp tüm öğrenciler biliyorum çünkü tıp sonuna kadar yatırım bankaları ve yönetim danışmanlık firmaları (çok yüksek ücretli işler), tarafından işe alındıktan insanlar çok akıllı ve yetenekli olma eğilimindedir.
Bu nedenle 99 + UAI almak ve ticaret yapmak istiyorsanız, siz de yasa ile birleştirebiliriz. Bu, gelecekteki kariyer için büyük bir adım olacaktır.
USYD ve UNSW Hukuk itibar açısından aynıdır (en iyi), daha sonra başka bir yerde daha sonra UTS hukuk, Macquarie, izledi. UNSW ve USYD hukuk içine almak için, orta 99s bir UAI almak gerekir. UTS hukuk için, 97 civarındadır.

    
Tıp
http://www.dedicatio.nl/wiki/KursDershane
, Biyoloji, kimya, ve yardım diğerleri özellikle ilgi varsa, bu yaptığınızı düşünün bir derstir. Ancak, biz para için ilaç seçiminde karşı tavsiye ederiz. Biz bu noktada biraz sonra tartışacağız.
Uzun zaman önce, tıp giriş sadece UAI temelinde kullanıldı. Ancak çok yüksek üniversiteler UMAT sınav ve mülakat ek seçim kriterleri olarak kullanmak kabul etmiş itti olmuştur. Resmi olarak, saygın üniversitelerde tıp için minimum UAI Ancak medyan giriş saygın üniversitelerde tıp, geleneksel düşük 99s olmuştur, 95. Bu UMAT ve mülakat kriterlerine ek olarak, bu nedenle ilaç almak için en rekabetçi ders söylenebilir.
Belirttiğim gibi sizi kariyerinize büyük paralar yapmak istiyorsanız Ancak, biz en uygun seçim olarak ilaçlara karşı tavsiye ederiz. Basit gerçeği zahmetine değer değil (10 yıl içinde tüketici aritmetik hatırlıyor musun?) 30s ve bugünkü değeri açısından kadar büyük miktarda para yapmak olmaz ki. Aynı UAI (99 + ulaşmak için yeteri kadar parlak olduğunu) için bir hukuk diploması (yukarıya bakınız) güçlü becerilerini yatırım daha iyi kapalı. Hukuk firmaları, yatırım bankaları ve diğer işleri yüksek finans İşler potansiyel kıdemli bir doktor ne yapabilir katları ödeme yapabilirsiniz.
Ancak, biz bu sayfanın en başında söylediğim gibi, ne yaptığınızı ilgi iseniz, sadece ne istediğinizi alırsınız, çünkü bir tuz tanesi ile bu tavsiye alın. Bu nedenle, eğer tıp zevk, bunu. Çok tatmin edici ve ödeme, her açıdan çok yüksektir.
Tıp teklif Saygın üniversiteler şunlardır: UNSW, USYD (tartışmasız en iyi), Monash, Melbourne Üniversitesi. University of Western Sydney son zamanlarda tıp yapmaya azimli iseniz, bu yüzden kendi tıp fakültesine başladı ama dikkate yeterince yüksek UAI ulaşamadılar. Unutmayın, bir kez üniversiteye girmeye benzer kurslar arasında transfer kolaydır (daha sonra bu biraz tartışacağız).

    
Diğer sağlık kursları
Daha önce de söylediğim gibi, ilaç son derece içine almak için en rekabetçi bir üniversite diploması sonra ve kolayca aranır. Alternatifler vardır. Saygın üniversiteler, Optometri ve Veteriner Bilimleri az 98 UAI ile ilgili ihtiyaçları, Eczacılık 95 ihtiyaçları, Tıp bilimi hakkında 93 ihtiyaçları ve fizyoterapi çok daha düşük ve çok erişilebilir.
Tıp içine almak istiyor, ancak gerekli UAI veya UMAT puanları alamadım, bireysel üniversiteler kurallarına bağlı olarak, bu sağlık kursları ve transfer birine lisans veya lisansüstü akışları üzerinden alabilirsiniz.

    
Mühendislik
Mühendislik kantitatif meyilli insanlar için daha fazla kariyer odaklı derece. Mühendisliği birçok alanda (madencilik, malzeme, petrol vb) ve Avustralya, madencilik, en yüksek ödeme ve en bol işler üretmek eğilimindedir. Bu ders, Fizik, Kimya ve / veya Matematik (özellikle mekanik) ilgilenen varsa seçin.
http://demos2.softaculous.com/WikkaWiki/KursDershane
Başka bir özellikle popüler seçim USYD Havacılık mühendisliği. Buradaki yanlış anlaşılma, mezunları, uçak ve uçak parçaları (yüksek hızda aerodinamik olarak da adlandırılır) tasarımı havayolu şirketleri çalışmak için eğiliminde olmasıdır. Bu bariz bir kariyer yolu, ancak havacılık mühendisliği, aerodinamik dış otomobiller için parçalar (düşük hızda aerodinamik olarak da adlandırılır) tasarımı, otomobil şirketleri için çalışmaya olanak tanır.
Bu kurs için gerekli UAI çok geniş bir yelpazesine sahiptir. Yüksek UAI derslerin bazıları şunlardır: 92 hakkında USYD, Havacılık Mühendisliği, Havacılık ve Uzay USYD, 99 +.

    
Matematik
Matematik bir ilgi varsa, bu üniversitede ders seçin. Sanıldığının kursları (bilim ve sanat dahil) bu tür kesin bir kariyer yolları yol. Bu doğru değildir. Matematik, matematik mezunları genellikle aktüerler veya mali mühendisleri olabilir, çok iyi para finans işleri vardır. Şey, istediğiniz ne olursa olsun olma derecesi (örneğin bir aktüer olmak istiyorsak, aslında bir aktüer derecesi ihtiyaç yok) gerektirmez. Meslek kuruluşları (örneğin, CA, muhasebeciler için EBM, aktüerler için AIAA, avukatlar vb Hukuk Fakültesi) olduğu belirlenen sınav ve kendi kriterleri. Temelde, beceri sınavları geçmek ve kriterleri karşılamak için varsa o kariyer sahibi.
Birçok matematik, mühendislik çalışması için de mezunları, bilgisayar bilimleri, bankacılık, sigorta ve diğer sayısal-analist tipi pozisyonları. Matematik mezunlarının sadece küçük bir kısmı çoğu insan düşünmek eğilimindedir, öğretim görevlisi ve araştırmacı olarak (bilimsel takipçiliği alanında) akademi olmak sonuna kadar.
http://elbib.org/KursDershane
Bu dersler için talep çok yüksek değil gibi matematik derece UAI, genellikle düşüktür. Ancak, giriş UAI ve Tabii zorluk arasında kesinlikle bir ilişki yoktur aldanmayın. Birçok kişi size anlatacağım gibi, matematik derece (mühendislik ve bilim ile birlikte), çok zor ve zorlu, ama aynı zamanda yakından ilgilenen kişiler için çok faydalı.
USYD, son derece saygın ve NSW de parlak üniversite lisans bulunma olasılığı bir BScience (İlan Matematik) derecesi sunmaktadır. Onun gerekli UAI 98 civarındadır.

    
Bilim / Sanat Bilim hevesle Herhangi bir bilim ilgileniyorsanız, iyi bir derecesi (kimya, fizik veya biyoloji). Bir beşeri kişinin daha fazla ve İngilizce, eski / modern tarihin gibi konular, dil, sosyal bilimler vb.. Hoşlanıyorsanız
Biz, bu konularda daha fazla kariyer odaklı bir dereceye kadar, tıp vb Bu kurslar, onlar size yardımcı olacak üniversite eğitimi elde geniş bir deneyim imkanı veren yanı sıra diğer dereceye kadar lezzet eklemek büyük bir ticaret, mühendislik, hukuk, gibi birleştirerek tavsiye ederiz kariyeri ne olursa olsun olabilir.
Bu dersler için gerekli UAI bile daha saygın üniversitelerde genellikle çok erişilebilir. Genellikle USYD Fen derece hem de itibar açısından UNSW daha iyi biraz, konuşma.
http://dogboy.org/wiki/KursDershane
3 yıl tek derecesi vs 5 yıl çift derece
Öğrenciler çoğu kez, 3 yıl TEK derecesi, ya da kaldıkları süre boyunca üniversitede 5 yıl ÇİFT derece yapmak olmadığını düşünün. Ikinci derece kariyer özlemleri değer ekler yalnızca tecrübemizi birleştirerek önermektedir. Örneğin, siz ticaret seçin ve Sanat örneğin bu birleştirerek düşünme eğer size of Arts diploması almak niyetinde kendinize sormanız gerekmektedir. Örneğin, birleştirmek için iyi bir sebebi dil öğrenme iseniz ve gelecekte yurtdışında çalışmak niyetinde.
Öğrencileri düşünün ve gerçekleştirmek için gereken tek şey bir derece birleştirerek dereceye kadar 2 tam yıl ekler. Çift derece, 5 yıl (4 yıl, biraz daha uzun bazı istisnalar dışında) eğilimindedir. Ekstra 2 yıl içinde tahakkuk ekstra HECS ücretleri hafife alınmamalıdır. Üniversite size% 60 ekstra bir maliyet düşünün! Ayrıca, çalışma değerinde 2 yıl fırsat maliyeti (kayıp fırsatı) dikkate almak gerekir. 2 yıl önce mezun olan, 2 yaşından daha genç kariyer başlamış olabilir, bu yüzden biz de tarama ve nihai karar değerli olup olmadığını dikkate almak gerekir.
Gelecekteki bir iş arayan olarak sizin hireability 2 derece sahip etkisi düşündüğümüz abartılıyor. Üniversite mezunu uncombined derece (örneğin düz BCom) (örn. BCom / Bilim) kombine olan bu gibi aynı işleri almaya sonuna kadar.
Bu nedenle birleştirerek sadece gerektiğinde genel kural tavsiye ederiz. Üniversite ile gitti ve yaptığınızı düşünüyorsanız derecesi (ler) yapmış insanlardan yardım isteyin. Birleştirerek derece somut herhangi bir yararı başlangıç ​​pozisyonuna maaş vb başlayan, kariyer umudu var olup olmadığı hakkında isteyin ve tavsiyesi üzerine olsun karar vermek.
3-5 yıl sonra bile, (genellikle) araştırma alanının belirli bir alana ve en sonunda fazladan bir yıl seçebilirsiniz üniversite diploması üzerinde hala hevesli iseniz Şeref derecesi, yıl, uzun bir tez bulguları ile gönderin. Başarılar derece derece normal ölçüde değiştirilmiş olarak verilir. Örneğin, hukuk ve onur LLB (Hons) olacaktır.
http://eve.snel.ws/KursDershane
Mezunu kendi alanında daha derin ve daha uzmanlaşmış bir bilgiye sahip olduğunu gösterir gibi bir onur derecesi işverenler tarafından son derece olumlu baktı. Genellikle bir onur derecesi kombine bir derece daha iyi baktı, konuşma. Görüş herkes kombine derecesi (sadece ihtiyacınız UAI olsun) yapabilir ama herkes bir onur derecesi yapmak için yeterince parlak. Bu nedenle, bu, gerçekten keyfine varacaksınız bir ders seçmek için neden tavsiye bir sebebi de budur - o iyi olacak çünkü.
UAI almazsam ne gerekiyor?
Korkma. Üniversite içinde aktarılması nispeten kolaydır. Üniversiteler arasında veya aynı üniversite içinde aktarma tabanlı bir rütbe işareti bir UAI benzer hesaplama içerecektir. Bu skoru en son UAI puanı% 25 tabanlı olacak ve% 75 üniversite WAM (Ağırlıklı Ortalama Mark) dayalı olacak, üniversitede şimdiye kadar ne kadar iyi yaptık temelde.
Bu nedenle arzu kurs için ihtiyaç duyduğunuz UAI alamıyorsanız, şiddetle size iyi bir ders seçmeniz önerilir. Iyi bir şey seçerseniz, istediğiniz dersin içine aktarmak için yeterince yüksek bir WAM puanı mümkün olmayacaktır.
Tipik olarak, saygın üniversitelerde en popüler dersler için, ilk yıldan sonra ikinci yıl sonrası için istenilen kurs başarıyla aktarmak için muktedir bir ayrım ortalama (> 75 WAM) ihtiyacınız olacak. Ayrıca son derece içine almak istiyor derecesi ile yakından ilgili bir ders öneririz.
(Herkes 99 + UAI alabilirsiniz çünkü) Örneğin, bu tekniğin çok popüler kullanımı bu üniversitelerde ticarete ilk kayıt USYD veya UNSW hukukun içine almak için. Bir kere, herkes meşgul parti iken sabit çalışma ve üstün Puan ortalaması, ilk yıl için, ticaret. (2 yarıyıl), ilk yıldan sonra, bu ticaretin içine almak için yeterince yüksek bir UAI WAM kombine kanun haline başarılı bir şekilde transfer edebilmek için yeterli olmalıdır.
Üstün ortalama ne kadar zor? Az kişi bunu yapmak daha derecede sabit. Unutmayın, üniversite HSC gibi tamamen farklı olan, İngilizce ve 3-4 diğer konularda yapmak zorunda değildir. Üniversitede, bizim tavsiye izleyin ve siz de iyi olurdu bir şey seçin varsayarak, endişe etmenize gerek dönem başına 4 dersten, her konuda hiçbir zorunlu konu var inç ilgileniyorsanız genel alan ile ilgili, ve hiç birbirleri ile hemen hemen hiçbir şey (örneğin, Tarih ve Fizik) sahip konular yapmanız gereken, yapmanız gereken tek şey iyi olur konularda odaklanmak. Aslında, bir yüksek onur ortalaması (WAM> 85) içinde sürece tutarlı bir çalışma olarak, bazı öğrenciler için ulaşmak sınıfta dikkat ve gerektiğinde yardım isteyin.
Öğrencilerimizin
Hepimiz bu yolda bir kez ya da başka olmuştur ve her zaman tavsiye vermek için mutluyuz. Ekibimiz, kanun / orta / ticaret / sanat / bilim ve diğerleri çeşitli yapmış insanlar oluşur. HSC sona erdikten sonra bile, istediğiniz kurs biniyorlar olasılığını maksimize etmek için tüm transfer kriterleri hakkında söylemek ve ne yapmak yapabilirsiniz. Bu maddede belirtilen herhangi bir şey hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, öğrenci forumları genel bölümüne bir soru göndermek için çekinmeyin.
http://cyrilchateau.fr/wikka/KursDershane

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder