13 Ocak 2012 Cuma

Öfke Yönetimi Kursu: Grup Yaklaşımı Avantajları

Eğer bir öfke yönetimi dersi alan yararlanabilecek kişiler bilmek düşünüyorsanız, herhangi bir öneri yapmadan önce bazı sınıflar oluşur ne anlayışa sahip en iyisi. Herkes bu tip tedavinin iyi yanıt verir. Aslında, daha derinden kök salmış bir kişi bu kursları yardım türleri daha az, öfkelerini davranış.
Bu davranışa geçici bir sürü utanç olmadıkça öfke konularda orta bir kişi hafif varsa bu muhtemelen onları da hizmet verecek. Bu durumda o kişi bu tür özel danışmanlık yapan aramak ya da bir grup sınıf katılmak istemiyorsanız, online bir davranış yönetimi dersi denemek isteyebilirsiniz.
Bu sınıflar ilginç bir dinamik akran etkileşimi içerir. Herkes, aynı nedenlerle bunlar farklı var ama, davranışları bütün tezahür bilir. Genellikle, istekli ve gönüllü katılımcıların veya katılmak için zorunlu olanların insanların bir karışımı olacak.
Grup hafta bir dizi araya geldi ve katılımcılar rahatlayabilirsiniz öğrendim sonra, tartışmalar, başka bir zamanda meydana gelmiş olabilir gerçekleşmesi başlar. Üyelerinin davranışlarını tetikler paylaşmak ve nasıl öfke, bu bilgiler, gruptaki herkes için tanınabilir asılacak olur ifade.
Örneğin, grubun bir üyesi, bir perakende prizine söylemek bir yönetici ve iş yerinde kızıyorlar neden ve tarif, bir çalışanın başka bir üyesi, tamamen ayrı bir iş yerinde, onların bu davranışı tanıyabilir kendi yöneticisi. Şahsen alarak ve kendi türü ile öfkeli davranış yanıt yerine, bir dahaki sefere bu çalışanın yöneticisi deli olur, işçi bu davranışı daha iyi anlaşılması ve netlik ile bakmak ve farklı yanıt verir.
Bir grup ortamında bu tür sınıfların diğer bir çok olumlu yönü, rol oynama ile bir ilgisi yoktur. Katılımcılar birbirlerine biraz bilgi aldık sonra, üyelerinden biri olan ve objektif bir geri besleme sağlar olduğu bir durum dışında hareket edebilir.
Bu tedavi tarzı nasıl artırabilirsiniz katılımcılar söyleyen grup önde gelen psikolog veya sosyal hizmet uzmanı ile ilgili değildir. Katılımcılar genellikle sürece yapıcı ve adil olarak girdi sağlamak için teşvik edilmektedir. Yani, siz ya da tanıdığınız birisi, uygunsuz zamanlarda patlamaları ve bu konuda pişmanlık varsa, belki bir öfke yönetimi kursu yardımcı olabilir.


Kaynaklar:

http://contribute.sfgate.com/ver1.0/PersonaBlog/BlogRss?plckBlogId=Blog:giovannizamo717

http://giovannizamo717.insanejournal.com/data/rss


http://giovannizamo717850.webs.com/apps/blog/entries/feed/rss


http://giovannizamo717.outilblog.com/The-first-blog-b1/RSS-b1-rss2-posts.htm


http://surucukursu46.wetpaint.com/rss2_0/pageReport/updated


http://surucukursu23.wordpress.com/feed/


http://surucukursu82.blog.com/feed/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder