11 Ocak 2012 Çarşamba

İnsanlar ile Daha İyi Canlı Hayvan Bakım Kursu - Hayvanlar Yaşıyorum nasıl öğreteceğiz

Hayvanların nasıl dikkat çekmek için öğrenmek için bir hayvan bakım kursu seçiminde, diğer insanlar için bakımı çok ödüllendirici bir kariyer seçimi olarak da kendi yararları ve ödülleri de olabilir. Hayvanlar kendi haklarına sahip ve biz insanlar, toplumda saygı görmek için sorumluluğumuz var. Hayvan hakları nezaret nasıl davrandığını anlamak gerektirir ve biz bunu yapmak mümkün, biz de onların haklarına saygı emin olabilirsiniz. Hayvanlar, eğitim ve onlar ile doğmuş olduğunu yoluyla öğrenirler kendi yetenekleri var. Son zamanlarda, bazı hayvanların mantıksal düşünme yeteneğine sahip olduğunu göstermektedir çalışmalar olmuştur. Bu vahiy, bize daha derin bir seviyede onları anlamak ve uzantısı, aynı zamanda bize insan davranışını anlamak yardımcı olabilir sağlayan değerli olabilir. Bir ders hayvan davranışları, hayvan ve kendi özel davranışlarının nedenlerini anlamaya yardımcı olacak değerli bilgiler öğrenenler sağlar. Kendilerini sahiplerinin ve hayvanların davranışlarını sorunlara neden olabilir, hayvan davranışı sağlam bir temel ile Silahlı, öğrencilerin kolu ve farklı durumlarda hayvanları ile başa çıkmak için bekleyebilirsiniz.
Bir hayvan bakım kursu, pet shoplar, köpek kulübeleri, hayvan barınakları, bakım salonları ve çiftliklerde çalışmak için hak edecek bir veteriner sektöründe kariyer için size tanıtmak yardımcı olabilir. Ayrıca, hayvan bakımı uzmanı olarak veteriner klinikler ve hastanelerin iş bulabilirsiniz. Bazı çalışma ortamlarında, sahipleri tarafından terk edilen kedi ve köpekler gibi istenmeyen hayvanlar euthanizing sorumlu olabileceğini, ancak farkında olun. Öte yandan profesyonel bir hayvan kontrol olarak çalışarak, istismar, yaralı, sokak ve istenmeyen hayvanları korumak için sorumluluğumuz var. Kayıp veya ihmal hayvanları kapsayan sıkıntı çağrılarına cevap, olay yerinde gelen ilk kişi olarak, size göstermek ve orada dikkatinizi gerek hayvanlara şefkat ve konfor vermek için bekleniyor.
Hayvan bakıcıları, onların bakımı altındaki hayvanların sağlıklı kalmasını emin olmak için gerekli tüm görevlerini yerine getirmek. Bu iş çok zorlu olabilir ama onun ödülleri vardır. Bir hayvan bakıcısı olarak en önemli görev, hayvan besleme ve doğru bir beslenme ile bunları sağlamak için. Bunları da tıpkı insanlar gibi, iyi fiziksel durumda kalır egzersiz için yeterli zamanı vermeniz gerekir. Bakım sıra önemlidir ve bu tırnaklar, saç, hayvan temiz ve bakımlı tutmak için ve diğer hizmetler kesme ve fırçalama, kırpma, hayvan banyo veren içerir. Bir hayvan bakıcısı olarak, genellikle kendi genel sağlığın korunması ve izlenmesi için sorumludur. Sahipleri veya tesis yöneticisi gözlenen herhangi bir değişiklik rapor etmek gerekir.
Hayvan bakımı ileri çalışmalar ile, bir deniz ya da hayvanat bahçesi çalışanı, ve hayvan refahı memuru olarak çalışabilirler. Temel ders olarak, eğer başka bir şey daha sorumlu bir hayvan sahibi olmak için en az bilgi ve beceri ile sağlayabilir. Diğerleri, ortak hayvan sağlık sorunları, hastalık belirtileri arasında, hayvan davranışları, hayvanlar, rutin sağlık tedavileri, koruyucu bakım, rehabilitasyon hizmetleri, hayvan sağlığı programlarının yönetim ve güvenlik ve ilk yardım, çalışma olacak.
Bir ilginç bir hayvan bakım kursu aldıktan sonra yapabileceği bir iş, bir evcil hayvan bakıcısı olmaktır. Biri olan sahipleri tatil gitti Evcil oturan bırakarak, yem, yürüyüş, değiştirmek ve çöp kutuları temizlemek ya da ne zaman aynı sağlık durumunun iyi olduğunu emin olmak için her şeyi yapmak olduğunu sevdikleri hayvanları ile ilgili değil sahiplerine bakım onları bıraktı. Sahiplerinin kendi evcil hayvanların bakım ve evcil hayvan bakıcısı olarak, onlar için aynı ilgi ve özen uzatmak için sizin sorumluluğunuzdadır. Gençler, boş zamanlarında bunu yapmak ve faydalı bir şey yaparken kazanabilirsiniz. Bu şekilde kazanmak ve hayvanlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Sadece siz ve hayvan birbirleri ile rahat ve sahiplerinin kendi evcil olan herhangi bir davranışsal sorun hakkında haberdar olduğunu emin olun. Örneğin köpek, torba ile insanlar korkuyor olduğunu bilmek, istenmeyen durumlardan kaçınmak yardımcı olacaktır.
Ayrıca bu atlar ya da kedi gibi hayvanlar üzerinde hayvan bakımı ders alabilir. Eğer köpekler seçerseniz, köpekleri seviyorum ve bu hayvan hakkında her şeyi öğrenmeye istekli olduğunu emin olmanız gerekir. Bazı insanlar, kümes hayvanları bakım ve yönetim eğitimi almayı istiyorum ve bu büyük ve küçük ölçekli tavuk çiftliği yönetmek karlı bir kariyer yol açabilir.
Hayvan severler Doğrudan Öğrenme Lifestyle tarafından sunulan hayvan bakımı kursu seveceksiniz. Tavşanlar, kediler, köpekler, kuşlar, balıklar, sürüngenler, amfibiler, evcil hayvanlar varsa, bu atları gibi evcil hayvan olarak farklı evcil hayvanların nasıl dikkat çekmek için size öğretmek dersleri takdir edecektir. Onlar hakkında yeni şeyler öğrenmek ve sizin kim daha ileri çalışmalar yapmak ve tam bir taahhüt hayvan bakıcı haline gitmek için ilham kaynağı olabileceğini bilir.



Kaynaklar:


http://www.ircmerkez.net/web-site-tanitimi/7228-kurs-ve-kurslar-arsivi-kursarsivi.html

http://www.sevdaligul.com/index.php/topic,18965.0.html


http://www.melihcennet.com/abc/showthread.php?tid=1439


http://www.olaay.net/showthread.php?tid=7306


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder