13 Ocak 2012 Cuma

Fotoğraf Okulları - Eğitim ve Kurs Seçenekleri

Kariyer seçimleri için geniş bir fotoğraf eğitimi almış öğrenciler. Öğrenciler, almak, düzenlemek ve baskı görüntüleri öğrenebilirsiniz. Fotoğraf okullar aracılığıyla çok sayıda eğitim ve kurs seçenekleri mevcuttur.
Öğrenciler tüm odaklı kursları tamamlayarak, gerekli teknolojik ve teknik beceri kazanmak için bekleyebilirsiniz. İyi programları akredite kolejler tarafından sunulmaktadır merkezi eğitim, sanat, bilim, ve fotoğraf iş yönlerini etrafında. Öğrencilere bu kategorilerin öğreten kursları genellikle şunlardır:


* Giriş Fotoğrafçılığa
Tam temellerini kamera özellikleri, teknikleri ve sunum becerileri içeren kaplıdır. Öğrenciler, fotoğraf, tasarım, tarihi ve estetik ilkeleri keşfetmek. Film, pozlama ve baskı için teorileri anlamak da elbette bu tip kaplıdır.
* Renkli Fotoğraflar
Öğrenciler, renk teorisi ve fotoğraf ile ilgili keşfetmek ve anlamak için bekleyebilirsiniz. Öğrencilerin farklı aydınlatma koşullarında renk filtreleri nasıl seçeceğinizi öğrenmek, böylece Kavramlar ve uygulamalar ele alınmaktadır. Renkli negatifler için baskı işlemi tartışılan bir diğer konudur.
* Örnek Fotoğraf
Açıklayıcı bir kurs reklam için fotoğraf lisans programına devam alınır. Aydınlatma ekipmanları, üretim ve açıklayıcı reklam kapsanan tüm konularda. Öğrenciler, ekipman ve uygun aydınlatma ile ilgili bir fotoğraf stüdyosu nasıl yönetileceğini öğrenirler.
* Foto Muhabirliği
Büyük miktarda çalışan fotoğrafçıların foto muhabirliği alanında kariyerlerine devam. Gazete ve dergiler için fotoğrafçılar olarak çalışmaya devam ediyor Öğrenciler farklı çekim alanı için alınan öğrenirler. Tabii, sert haberler, spor, ve makaleler için fotoğraf çekmenin nasıl kapsar. Eylem çekim, yakın çekimler, fotoğraf kompresyonları İncelenen bazı stilleri vardır.
* Dijital Görüntüleme
Sektöründe son derece profesyoneller elektronik bir karanlık oda teşvik etmek için bilgisayar tabanlı programları kullanmak için izin verir son düzenleme yazılımı oluşur. Adobe Photoshop gibi programlar öğrencilere renk, parlaklık, bulanıklık, ve fotoğraflar değiştirebilirsiniz öğrenilir. Manipülasyon ve iyileştirme süreçleri de incelenmiştir.
Eğitim programları çoğunlukla önlisans seviyesinde sunulan, ancak bazı meslek yüksekokulları da sertifika programları sunmak. Öğrenciler bir önlisans programı içinde, görsel iletişim, renk yönetimi ve düzenleme dersleri tamamlayarak alan anlamak için eğitilmiştir. Dersler öğrencilerin öğrenmek ve insanlar ve endüstri yazılımı ile çalışan uygulama şansı verir. Eğitim, kariyer başarısı için şarttır. Bu alan, son derece rekabetçi ve kendi istediğiniz kariyer giren bir yüksek şansa sahip bir eğitim kazandık öğrenciler.
Büyük bir fotoğraf yakalamak için ekipman kullanımı Öğrenme odaklı bir eğitim yoluyla elde edilir. Öğrenciler kendi istediğiniz alanda onlara öğreten bir program seçerek sektöründe başarı şanslarını iyi. Örneğin, adli tıp çalışmak isteyen öğrenciler onları suç mahallinde fotoğraf düzenlemeler öğreten bir programa kayıt yaptırırlar.

Kaynaklar:

http://www.dilforum.com/forum/diger-dillerle-ilgili-genel-paylasimlar/104777-kurs-ve-kurslar-arsivi-kursarsivi.html

http://www.bollywood.tc/forum/showthread.php?35610-Kurs-ve-Kurslar-Ar%FEivi-Kursar%FEivi


http://www.geldiyom.com/viewtopic.php?f=128&t=11385

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder