12 Ocak 2012 Perşembe

Fransızca Yaz Kursu

Clongowes Wood Koleji, County Kildare, Junior ve bırakmak Cert sınav sonuçlarını geliştirmek için kanıtlanmış mükemmel bir yaz Fransız programı, ev sahipliği yapmaktadır. Yeni bir dil öğrenmek zor kadar ödüllendirici olabilir, bu yüzden kaliteli bir ders, öğrencinin kendi konumundadır Junior içine veya Cert Yıl bırakmak olup olmadığını odaklanmış bulmak için önemlidir.
A History of Excellence
Clongowes Ahşap College, mükemmellik bir Katolik Ortaokulu 1814 olarak kurulduğundan kadar uzanan uzun bir geçmişi vardır. Onun çocukluk çağı okul orada James Joyce'un hesapları aracılığıyla en iyi şekilde anılmasına karşın, Clongowes diğer birçok önde gelen İrlandalı vatandaşlara ev sahipliği yapmıştır. Okula geri vermek için ayrıcalıklı bir yükümlülük duygusu aşılayan felsefesi topluluk sayesinde önemli bir rol oynamaya devam etmektedir. Her ne kadar geleneksel bir erkek yatılı okulda çok yıl Clongowes kayıt olmak toplum için yaz sınıfları sağlamak için diğer eğitim kuruluşları ile çalışır.


1989 yılından bu yana, öğrenciler, bir Clongowes Fransız Kursu katılarak yirmi yıl boyunca toplam daldırma yoluyla akıcılık ve güven geliştirmeye odaklanmış benzersiz bir deneyim, sunduğu bulduk.
Yöntem ve Hedefleri
A Clongowes Fransız Kurs Bitirme Sertifikası sınavı için hazırlanan bu ilk yıldan itibaren, her öğrencilerin yeterlilik düzeyi uyması için kullanılabilir. Sınıflar konumundadır kursları (ilk ya da ikinci yıl) ve Kıdemli kursları (Cert ön-Ayrılma ile post-Junior Cert) akıcılık öğrencilerin seviyesine uygun bir deneyim sağlamak amacıyla ayrılır.
Öğretmen oranları düşük olan öğrenci bir taahhüt (06:01) ihtiyaç duydukları her öğrencinin bireysel dikkat çekiyor sağlar ve her gün öğrenciler ile çalışmak Anadili Fransızca olan personel eşleştirilmiş.
Öğrenciler program için geldiğinizde, onlar, onlar için doğru sınıf yerleştirilir sağlamak amacıyla test edilmektedir. Oral, akıcılık, gramer yapısı esnekliğini iyileştirmeye odaklı faaliyetleri ve sınav uygulama üzerinden sonuçlar elde inanıyoruz.
Clongowes Fransızca Ders kayıt yaptıran bir öğretmen işe ya da başka bir okulda biler katılan üzerinde çeşitli avantajlar sunuyor. Bu 40 saat ders saati, ya da yarı tipik bir okul yılı için eşdeğerdir. Tabii, hızlı dil becerilerini geliştirmek için kanıtlanmış bir yöntem olan öğrenciler için tam anlamıyla sürükleyici bir ortam oluşturur.
Sınıf dışında Günlük aktiviteler, günlük konuşma, onları bile düşünmeden çalışmak için teşvik gün öğrendiklerinizi uygulama fırsatı için izin verir. Bu tür organik öğrenme, yabancı bir ülkede yeni bir dil konuşmayı öğrenme sırasında çok sayıda öğrenci deneyim anksiyete hafifletilmesi aynı zamanda etkilidir.
Çünkü personel oranı (06:01) düşük öğrenci, dil daldırma ile ilgili kurallar, öğrencilerin kendi yetenek düzeyi sağlayacaktır kadar Fransızca aracılığıyla iletişim zorlu, uygulamak kolaydır. Önde gelen ikinci dil eğitimcileri tarafından tasarlanan ders materyalleri ile eşleştirilmiş Bu daldırma, kanıtlanmış bir kayıt, sınav sonuçlarının iyileştirilmesi, ve% 98 üzerinde bir mezunlar memnuniyet oranı ile çalışan bir program oluşturmak için bir araya geldik.

Kaynaklar:

http://www.forumdevleti.org/showthread.php?t=302684

http://www.forum-ozledim.net/web-sayfasi-tanitimlari/108351-kurs-ve-kurslar-arsivi-kursarsivi.html


http://www.myhobi.net/Konu-Kurs-ve-Kurslar-Ar%C5%9Fivi-Kursar%C5%9Fivi-20225.html


http://www.oyunariyorum.org/oa-tanisma-muhabbet/11782-kurs-ve-kurslar-arsivi-kursarsivi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder