5 Ocak 2012 Perşembe

Tam Geri Çağırma Değer ile Hızlı Okuma Kursu - Hızlı Okuma alın

Aslında eğitim materyalleri veya hızlı bir şekilde anlama ve bazı geri değeri ile Evrak okuyarak düşünün; hızlı okuma kursu sağlamayı amaçlamaktadır. Çoğu zaman, insanların kendi hacimleri üzerinden evrak olsun tek yolu, rekor bir sürede bir şey 'okuma bitirmek' için paragraflar atlama geçer. Bir roman ya da resmi bir yazının olabilir.
Bugün, zamanında vurgu daha belirgin hale gelmiştir. Ve böylece zaman sözleşmeli iken, iş genişletti. Kısacası çift hızlı bir süre içinde tüm okuma malzemesi üzerinden geçmekte yetişmek için tek yolu, artan kapasite ile çalışmaya.


Hızlı Okuma Kursu öğrenin Dersler:
* Içerik aşinalık hızlı okuma yardımcı olur. Yoğun okuyarak zihinsel ufku genişletmek; kör noktalar kapak ve akıl kanal.
http://edu.robocity.in/publicourse/KursDershane
* Bir zamanlar söz konusu belgeyi tarayın ve içerdiği kısa bir fikir edinmek. Bu size okumak hakkında ne tahmin sağlayacaktır; daha iyi anlaşılmasına hızlı bir dikkatle bakılacak bir yan sağlayacaktır.
* Insanın okuduğu nedeni bölümü yavaş yavaş zihinsel bloklar anlaşılmasını önlemek olmasıdır. Zihin böyle zamanlarda dolaşmaya eğilimindedir. Ne tür olursa olsun okumak için zihninizi açık bırakırsanız, bu noktaları daha iyi absorbe yardımcı olacaktır. Kendinizi odak yardımcı olmak için, zihninizi doğrudan bir kalem ya da parmağınızı kullanın.
* Uygulama için herhangi bir yerini tutamaz. Alıştırma yapar. Doğru eğitim yöntemleri ve kalıcı egzersiz olmadan excel bekleyemezsiniz.
http://www.dynamicheaven.co.uk/education/KursDershane
* Hızlı okuma, sadece bir mübarek birkaç erişilebilir hediye değildir. Biz tüm zihinsel yetenekleri, hızlı okuma için gerekli. Potansiyelinden yararlanmak için, beynin bu bölümü dokunarak bir konudur.
* Her zaman Kelime hazinesini geliştirmek için faydalıdır. Kelime sadece fikirler var. Iyi bir kelime ile kesinti olmadan okuyabilirsiniz. Sürekli kelimelerin anlamı üzerinde tökezleyerek iseniz, okuma malzemesi teması kaybediyorlar. Bu büyük ölçüde yavaşlar.
* Her kelimeyi okumak önemlidir değildir. Paragrafları okuyun ve yerine kelimeleri daha fikirleri kavramak.
Hızlı Okuma Kursu - Gerçekçi Beklentiler:
* Başarı için kısayollar vardır. Şu anda sadece 250 yapıyorsun aniden dakikada 700 kelime kapsayacak şekilde beklememelisiniz. Yavaş yavaş ve sürekli okumaya çalışın. Kendinizi okuma hızı küçük iyileştirmeler keyfini çıkarmanızı sağlar.
http://ftf90.com/s2s/KursDershane
* Öğrenme için herhangi bir yaş yoktur. Genç olduğu doğru olmakla beraber, daha hızlı öğrenmek gelişimsel aşaması öğrenme için ideal bir ilgi ve motivasyon varsa bu derslerden yararlanabilir.
Iş talepleri alımı hızlı olması, herhangi bir hat ve okuma çoğu mesleklerinin önemli bir parçasıdır. Hızlı okuma kursu kayıt önce iki kez sanmıyorum.
http://fundraising-wiki.com/KursDershane

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder