14 Ocak 2012 Cumartesi

Golf Sahası Değerlendirme nedir?

"Ders Değerlendirme Nedir?"
Hızlı cevap, uzman bir golfçü, bir golf sahası zorluk, bir "par golfçü" gösteren tek bir numara olmasıdır. Handikaplar hesaplarken rakam kullanılır.
Ders Değerlendirme kurs için par yakın bir sayı olduğu ve tek bir ondalık haneli ile ifade edilir. Örneğin: bir kurs için 72 par ise, Ders Değerlendirme 71.4 olabilir.
Derecelendirme değerleri güçlükle kadar gidin.
Aslında, herhangi bir golf sahası için, üç (veya daha fazla) değerleri Ders Rating görmek için bekleyebilirsiniz. Her değer, farklı bir tee karşılık gelir.


Örneğin: Bu aynı ders, Ders Değerlendirme erkekler mavi tee oynayan golfçüler için 72.8 olabilir. Erkekler beyaz tee, Ders Değerlendirme 71.0 olabilir. Bayanlar 'kırmızı tee 73.3 puan olabilir.
Bu rakamlar, hemen hemen her zaman skor kartı basılır.
"Ders Yamaç" nedir?
Hızlı (ve fazlasıyla kolaycılık) cevap, bir golf sahasının bir "bogey golfçü" zorluk gösteren tek bir numara olmasıdır. Handikaplar hesaplarken rakam kullanılır.
Ders Eğim değeri 113 ortalama ya da "standart" değeri, her zaman 55 ve 155 arasında, iki ya da üç basamaklı bir tamsayıdır.
Eğim değerlerinin güçlükle artar. Ama kısa bir süre ele alacağız bir yakalama vardır.
Her Ders Rating Ders Yamaç olacaktır. Mavi erkek tee 123 Ders Yamaç olabilir. Beyaz adam tee: 119 ve bayanlar 'kırmızı belki de 114 tee.
Bu rakamlar, hemen hemen her zaman Amerika Birleşik Devletleri skor kartı basılır. Ders Yamaç, Amerika Birleşik Devletleri Golf Derneği'nin bir yaratılış ve Kanada Kraliyet Golf Birliği lisanslı olmuştur. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada (ve kendi protektoralar) dışında Kurslar muhtemelen bir Yamaç derece olmayacaktır.
"Par golfçü" tanımı nedir?
Birileri sürekli ne olursa olsun ders, kurs için par vurur. Ayrıca bir "sıfırdan golfçü" olarak bilinir.
"Bogey golfçü" tanımı nedir?
Ortalama 18-over-par sürgünler birisi. Yani, bu golfçü düzenli bir par-72 yönetmelik ders 90 puan çekim yapıyordu.
Neden bir golf sahası zorluğunu anlatmak için iki sayı var mı?
En televizyon profesyonelleri, düşük 70s, ya da yüksek 60s golf ne kadar kolay ya da zor olursa olsun, her zaman ateş gibi olduğunu fark?
1980'li yıllarda, USGA de bu fark. İstatistiksel olarak, onlar, kolay ya da zor bir ders nasıl olursa olsun, en iyi golfçüler hala par yakın bir puan çekmek olduğunu göstermektedir.
Ama onlar da daha az yetkin golfçüler puanlar daha güçlü bir golf sahası zorluk tarafından etkilendiğini fark ettim. Ve genel olarak, kötü bir golfçü, daha o golfçü skoru Tabii kendisi zorluk etkilenmesi muhtemel.
Ve böylece, handikap sistemi 1980'li yılların sonlarında bir golf sahası zorluğu anlatmak için ikinci bir rakam içerecek şekilde revize edildi. Bu rakam, Eğim olarak da bilinir.
Eğim, aslında bir dersin zorluk ölçüsü değildir. Derecelendirme rakamın sorumluluk budur.
Yamaç, bir dersin zorluk sıfırdan golfçü göre ortalama umacısı golfçü için ne kadar fark bir ölçüsüdür.
Örneğin iki farklı sınıflar golfçü Ders oynadı söylüyorlar.
Bir düzine par golfçüler, tekrar ve tekrar tekrar üzerinde, farklı hava koşulları ve farklı pin yerleşimleri altında bu ders oynadı. Ortalama olarak, bir 72 vurdu.
Bir düzine umacısı golfçüler de tekrar ve tekrar ve tekrar tekrar bu ders oynadı. Onların Puan ortalaması 90 idi.
Biz bu iki değer arasında düz bir çizgi çizerseniz, göreceksiniz yukarı çizgi rampaları soldan sağa doğru. İlk cebir sınıf hatırlıyor musun? Bu satırı eğik miktarı "eğim" denir. Eğim miktarı, ne kadar hızlı bir par golfçü olarak iyi bir golfçü için bir ders zorlaşır olduğunu gösterir.
Ve bu Sahası Yamaç rakam adını alır.
Bu örneğe devam edelim:
Ders Değerlendirme sadece par golfçüler tarafından derlenen ortalama puan. Bu durumda, 72 bulunuyor.
Ancak, Ders Yamaç sadece umacısı golfçüler tarafından derlenen Puan ortalaması değildir. Ders Eğim değeri iki değer arasında çizilen düz bir çizgi eğik (veya eğim) miktarının bir ölçüsüdür.
Ders Eğim değerleri 55 ila 155 çalıştırın. Birimleri önemsiz. USGA standart bir el hesap makinesi ile manipülasyon için elverişli bir ölçekte gelişmiş olduğunu söylemek yeterlidir. Çünkü bu kurs çok sıradan, Ders 1 Ders Yamaç 113 olduğunu söyleyeceğim. 113 USGA standart eğim değeri.
Şimdi başka bir Sahası bakmak. Ders 2 bu aynı par ve umacısı golfçüler aldı ve onları yüzlerce tur oynamasına izin.
Par golfçüler Puan ortalaması 68.5 idi. Bu nedenle, Ders Değerlendirme 68.5. Bu oynamak için par golfçüler için daha kolay bir kurs.
Umacısı golfçüler Puan ortalaması 86.5 idi. Ders 1 tarihinde elde edildi gibi bu iki sayı arasında çizilen çizginin eğik tam olarak aynı eğik. Bu nedenle Yamaç aslında Ders 2 Ders 1, 113 olan Yamaç olarak aynıdır.
3. Ders Şimdi bir düşünün.
Bir kez daha, par golfçüler için ortalama puanı Ders Değerlendirme 68.5, 68.5.
Ama Ders 3 umacısı golfçüler için zor ekstra. Belki de bu çok uzun bir ders, faze profesyoneller olmaz. Ama uzunluğu tipik umacısı golfçü için çok fazla ortaya çıkabilir.
Puanları baktığımızda, ortalama 92 yakın olduğunu bulabilirsiniz.
Ders 1 ve Ders 2 ile daha büyük bir eğik değerleri sonuçları arasında düz bir çizgi çizerek. Yani, Ders Yamaç büyüktür.
Ders 3 satır eğik Ders 1 için daha büyük, bu nedenle Ders Yamaç büyüktür. Belki de 121 değeri etrafında.
Şimdi, bu bilgilerin herhangi bir handikap hesaplamak için hatırlamamız gerekiyor?
Hiç de değil.
Ders Değerlendirme ve Ders Eğim: Tüm hatırlamanız gereken bir golf sahası genel zorluk derecesi tanımlamak için gereken iki figürün olmasıdır.

Kaynaklar:

http://giovannizamo717.outilblog.com/The-first-blog-b1/kurslar-b1-p2.htm

http://giovannizamo717.posterous.com/surucu-kursu


http://www.zimbio.com/General/articles/uhhZbwqMA2Q/Takes+Pilot+Car+Driver?add=True


http://www.ziki.com/en/giovanni-zamora-1+641522/post/surucu-kursu+13438749


http://www.migente.com/your_page/blog/view_posting.html?pid=1521830&profile_id=6825425&profile_name=giovannizamo717&user_id=6825425&username=giovannizamo717


http://surucukursu23.wordpress.com/2011/12/18/kurslar/


http://surucukursu46.wetpaint.com/page/What+it+Takes+to+Be+a+Pilot+Car+Driver


http://surucukursu82.blog.com/2011/12/18/kurslar/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder