5 Ocak 2012 Perşembe

Mucizeler Kursu sayesinde Değişen Hayatlar

Başlığından da anlaşılacağı gibi, bir öğretim cihazı Mucizeler Kursu. Gerçek ve gerçek dışı olduğunu bize ne öğretir, ve kendi iç Öğretmen doğrudan deneyim götürür bizi.
http://www.andrewgriffin.co.uk/home/KursDershane
Ders üç bölümden düzenlenmiş, metin, öğrenciler için bir çalışma kitabını ve öğretmenler için bir kılavuz. Metin Dersin temel kavramlar sunar. Çalışma kitabı, öğrencilerin pratik bir düzeyde kavramları uygulamak ve deneyim fırsatı veren 365 günlük dersleri içerir. Öğretmen kılavuz bir soru ve yanıt biçimi, bir öğrencinin isteyebilir tipik sorulara yanıt, aynı zamanda Ders boyunca kullanılan terimlerin bir açıklama sağlar.


http://www.badbiotech.com/KursDershane
Bütün başladı Nasıl
Ders Helen Schucman ve Bill Thetford, Columbia Üniversitesi Doktorlar ve Cerrahlar New York City College Psikoloji iki son derece eğitimli ve başarılı bir Profesör tarafından yazılmıştır. Helen o alınan iç mesajları steno yazmak Kursu kâtip oldu. Bill, Helen ne yazdı yazdınız. Bu ilk kez 1976 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde yayımlanan Mucizeler Kursu tamamlamak için, toplam yedi yıl bir sürdü. Helen ek broşür yazdı. Namaz Her Song, 1977 yılında yayınlanan ve 1978 yılında Tanrı'nın Hediye edildi.
Mucizeler Kursu popülaritesi son 34 yıl içinde, büyüdü ve dünya çapında yayıldı. Bu, 18 farklı dilde ve eserlerinde daha çok çeviriler tercüme edilmiştir. Dünyanın her yerinde, insanlar gibi düşünen diğer öğrenciler ile birlikte Ders Ders mesajı daha iyi anlamak için okumak için toplamak. Mucizeler Kursu, elektronik ve sosyal medya bu dönemde, CD, ve iPhone Apps aracılığıyla, e-kitap formatında elde edilebilir. Facebook diğer Kursu öğrencileri, Yahoo Groups, Twitter, ve sayısız diğer web siteleri ile etkileşimde bulunabilirsiniz.
http://biodigital.veredas.net/wiki/KursDershane
Dersin yaşamak
Dersin kendi kendine çalışma aracı olarak tasarlanmıştır. Ancak, birçok öğrenci malzeme ile ilk etkileşimi zor ve ezici olduğunu bulmak sunduğu perspektif değişikliği geleneksel düşünceye aykırıdır. Eğitimli bir kolaylaştırıcı veya öğretmen ile bir giriş ders alarak, bu yeni fikirler daha yumuşak bir açma ve daha doyurucu bir deneyim sağlar.
http://www.beautifulromania.ro/wikka/KursDershane
Mucizeler Kursu felsefesi ve Gerçek Bağışlama veya Neden ve Etki gibi önemli Ders kavramlar, hatta özel sınıflar dayalı birçok sınıf ve eğitim kursları vardır. Bu sınıflarda öğrencilerin teori ve uygulama belirli bir malzeme daha derin tecrübe etme şansı verir. Derin deneyim sayesinde, çok sayıda öğrenci, iç huzur, güven ve İç Öğretmen bilmenin sevinç bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder