5 Ocak 2012 Perşembe

Golf Sahası Pazarlama Stratejileri

Herhangi bir Pond Big Fish nasıl
Pek çok golf sahası, sürekli fiyat bırakarak bir rekabet avantajı elde etmek için çalışırlar. Bu pazarlama stratejisi, bir indirim golf tesisi olma algısı yaratmak için zaman içinde kaçınılmaz olarak başarısız olacaktır. ''Alttan besleyici Golfçüler çekmeye başlayacağız''proshop veya barda herhangi bir nakit harcama ve genellikle saçma sandviç kendi golf çantası taşımak nadiren kim. Neden sadece kaliteli hizmet için para harcamak gibi insanlar için daha çekici hale? Eğer bu para ile golfçüler yakalamak için kullanabileceğiniz birkaç iyi lures vardır:


1. Havlu atmak
INSTEAD - ADD DEĞER SİZİN FİYATLAR İNDİRİM YAPMAYIN! Fiyat kesme sonuçta bir kaybetme oyunu. Daha iyi bir yaklaşım, değer katmak için bu yüzden azalma fiyatları yerine artırabilir. Odak golf sahası ve müşteri hizmetleri ayırt etmek için yaratıcı yollar bulmak olmalıdır. Artık fiyat kesiciler ile rekabet etmek olduğunu o kadar çok talep artırın. Sadece daha etkili bir pazarlama ve fiyat yükseltmek için o kadar meşgul olsun.
Tüm reklamlarınız, cazip teklifler ve büyük bir golf deneyimi için prim sağlamak değer tekliflerimizi oluşturmanız gerekir. ''''Bir golf havlu, şapka, ücretsiz öğle yemeği (Hot dog & Coke), aralık geçiş, yarda olarak uzunluk kitap, poster veya ekran koruyucu atın. Bu tür prim ekleyerek, kolayca prim maliyetini karşılamak ve daha yüksek bir kulüpte algılanan değer oluşturmak için daha fazla fiyat artırmak. Ancak, yüksek talep (hafta sonu sabahları gibi) zaten bu nedenle trafik akışını etkilemeden önemli ölçüde ücretleri yükseltmek tee noktalar bu promosyonlardan sınırlamak isteyebilirsiniz. Hava Yolları "First Class Uzay kullanılabilir''ile bunu nasıl düşünün.
Iskonto kuralın istisnası, en sadık müşterileri için bir ödül olarak kullanmak için. Hacim olarak satın almak ve peşin ödemek için mali teşvikler verin. 20 turda 10 ders geçmek ya da bir dizi satın almak istediğiniz oyuncular için indirim programları var.
2. Disneyland gibi o olun.
Disneyland'a gitmek için ne kadar eğlenceli olduğunu düşünün,''Dünya üzerinde mutlu Yeri.''Park her zaman tertemiz ve personel çok insanları güldürmeyi eğitilmiştir.
Disney eğlence iş ve gerçekten, bu yüzden.
Disney her şey eğlenceli ve anılar oluşturmak için tasarlanmıştır. Bu gezintileri ile sadece bir tema parkı daha fazla bulunuyor. Aynı şekilde, golf sahası sadece golf daha fazla olması gerekir onları deneyim hakkında.
Müşteri hizmet düzeyini yükseltmek ve golf tesisi''WOW''faktörü nasıl artırabileceğini düşünün. Nasıl ders tüm deneyimini daha keyifli ve eğlenceli yapabilirsiniz.
Nasıl sizin tuvalet (Kadın # 1 en önemli değer olarak kaliteli bir golf sahası bu rütbe) kusursuz emin olun.
Neden fırsatta vanilya kokulu havlular hizmet değil mi? Soğuk günlerde ve sıcak günlerde buz gibi soğuk bir mikrodalga onları sıcak olun. Çok canlandırıcı.
Varır varmaz sizi selamlıyor ve aralık veya başlangıç ​​tee çanta alır dostça bir adam hakkında nasıl? Masters gibi beyaz tulumlar onu giydirin.
Hoşnutsuz müşteriler için Marshalls Instant Replay kuponları verme konusunda ne? Onları kaybettikleri topları için avcılık insanların topları vermek var! (Bu gerçekten yavaş oyun geliştirmeye yardımcı olur ve sadece insanların daha iyi hissettiriyor. Marshall artık bir polis değil bir arkadaş olarak görülür).
Nasıl büyük bir eğitim verilir ve insanları güldürmeyi nasıl eğlenceli, sevimli Sepetim Girls hakkında.
Neden imza delik her golfçü bir dijital fotoğraf çekmek ve onları e-posta ile göndermek değil mi? (? - Basılan fotoğraf isterseniz ücretleri ve hatta e-posta adresleri toplamak için nasıl Disney şimdi rides bazı dijital fotoğraf alır yok!)
Ne daha fazla''Eğlenceli bir kaç Turnuvalar'', daha sonra deli ödüller ve büyük toplumsal olaylar ile ilgili. Topluluk duygusu oluşturun.
Noktası golf sahası haline gelmiştir Amacınız''Dünya üzerinde mutlu Golf Sahası yapmak gerekir!''
3. Cheers gibi! TV Show Şerefe hatırlıyor musun? Neden insanlar Cheers devam? Bu sorunun cevabı, şarkı''Herkes Adınız bilir.''
Bu büyük bir ders öğretir inanılmaz kişiselleştirme yoluyla bağlılığını geliştirin. İşte kullanabileceğiniz çeşitli kişiselleştirme kancalar bulunuyor:
En iyi müşterileri ödüllendirmek Tercih edilen Golfçü Bağlılık Programı oluşturun. Biz geliştirdik tam bir sadakat pazarlama programı hakkında daha fazla görmek istiyorsanız, www.preferredgolfer.com detaylarını görüntüleyebilirsiniz. Isimleri hatırlamak konusunda personeli eğitmek. Personel değerlendirme için fotoğraf dizinleri oluşturun. En iyi''Adı hatırlayanın için bir ödül ve teşvikler var.''Özel sosyal olaylar, insanlar, birbirlerini tanımak için bir eğlence, gayri resmi bir şekilde almak için çok kolay kulüpte her türlü oluşturun. Bazı''Kasıtlı Etkileşim var''insanların bağlamak için kolaylaştırır, bir grup yeni olsanız bile emin olun.
4. Sizin Topluluğu Heroes ol toplum üzerinde olumlu bir izlenim yapmak ve yerel basında bazı mürekkep almaya hak kazanmak için ne istiyoruz? İşte size birkaç fikir:
, Bir golf sahası için okul woodshop yoluyla kuşevleri inşa etmek için, çocuklar için programları var. - Özel ihtiyaçları olan çocuklar ile onlara ders kuşevleri kurma ve onların topluma anlamlı bir katkı yapmak izin Bu program özellikle etkili olabilir. Uzman personelle haline Varmı: aşçı ana yemek dersleri edelim. Çiçek bahçeleri şefi konak atölyeler, budama, saz kontrolü, çim gübreleme ve bakım var. Güzel bir mezuniyet töreni ile tamamlandı - golf artıları gençler görgü dersleri vermeye var.
5. Olağanüstü Fotoğrafçılık, iyi bir ilk izlenim yapmak için bir şans sadece bir Indelible izlenim yaratmak için kullanın. Büyük bir golf sahası fotoğraf, resim ve markalaşma geliştirmek için kritik öneme sahiptir. Kişi kursa cezbettiği böylece imza deliğin en az bir olağanüstü fotoğraf olduğundan emin olun. Büyük fotoğraf, para ile golfçüler yakalamak için kullanabileceğiniz en kolay cazibesi.
Bazı çarpıcı Golf Photgraphy görmek ister misiniz? Bu 5 strateji kullanarak www.golfphotos.com John Johnson rekabetten kulüp ayırt etmek için izin verecektir 2 kez "Yılın Golf Fotoğrafçı" Check out ve

Kaynaklar:

http://universitynetwork.org/node/141379

http://www.artslant.com/ew/groups/show/252463


http://www.blogcatalog.com/discuss/entry/kurslar


http://www.jukeboxalive.com/blog.php?blog_id=4502819


http://www.ooizit.com/events/surucu-kursu


http://AssuunntsuaRamskiey.newsvine.com/_news/2011/12/18/9539038-what-it-takes-to-be-a-pilot-car-driver


http://giovannizamo717.insanejournal.com/453.html


http://giovannizamo717850.webs.com/apps/blog/show/11051490-kurslar


http://community.atom.com/Post/surucu-kursu/03EFBFFFF02541467000801794DA0


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder