7 Ocak 2012 Cumartesi

Hızlı Okuma Kursu IV - Anlama ile Hızlı Okuma

Hızlı okuma kursu alarak kabul hayatınızı kez olmuş olabilir. Yavaş bir okuyucu çünkü ne sıklıkta evrak gömüldü? Yavaş Okuma işe geç kalmak yapmak, toplantılar, önemli noktaları göz ardı ve sınavlarda ince noktaları özledim yapmak.
Hızlı Okuma Kursu IV - Kazanç ne
Öğrenme hızlı okuma yararları, okuma hızını ve anlama düzeyini artırmak için sizi baştan çıkaracak.


* Ne tatmin edici, rekor bir sürede profesyonel ya da kişisel hayatın bir parçası olarak oturum tüm belgeler üzerinden gidebiliriz? Yapılması endişesi kazandıracak tüm zaman ve enerji düşünün.* Dünyanın bütün güncel olaylar haberdar olmak için bekliyor. Olması gerektiği gibi gazete ve dergilerde hemen her gün başında okuyabiliyordu.* Diğer keyifli aktiviteleri için daha fazla zamana sahip olacaktır.* Bir öğrenci olarak, rekabetçi incelemeler yoğun bir okuma malzemesi ile doldurulmuştur. Ders kitapları aracılığıyla daha hızlı olsaydı, bu kadar hafif çalışma yük bulacaksınız.
http://www.lessonsfromthepast.co.uk/wiki/KursDershane


Hızlı Okuma Kursu: Sorunları Ve Çözümleri
Eğer bir öğrenci, avukat, bankacı, ya da sadece hevesli bir okuyucu olsun, hızlı okuma, günlük aktivitelere daha fazla yumruk paketi olabilir. Basitçe hızlı okuma yeterli değildir. Anlamak ve bazen de okuduklarımızın korumak gerekir.
Anlayış tabii antrenörler okuma ve hızlı okuma, sizi durdurmak engellerin aşılması bir hız. Burada onları geçmek için bazı öneriler ile birlikte bazı önemli engeller bulunmaktadır:
http://journal.withersea.org/wikka.php?wakka=KursDershane
 

* Malzeme Abstruseness: konu ile aşinalık, daha iyi ve daha ayrıntılı bilgi asimile yardımcı odaklanmasına yardımcı olabilir. Yani, çeşitli konularda bilgi edinmeye çok okunan.* Dil anlama zorluğu: - Sözlük, bir kitap okuma danışmanlık gerektirir, çünkü başka bir kitap okurken birçok kez ertelemek. Kelime hazinesini geliştirmek için yardımcı olacağını, böylece fikir ifade anlamak için her seferinde bir süre durdurmak zorunda olmayacak. Molaları almak kelimeleri aramak için yapılan daha büyük bir gözden kaçırdıkları bir nokta yapabilirsiniz.* Odak eksikliği gibi parmağınızla veya kalem ya da ölçekler kullanarak görüş hattı kontrol etmenize yardımcı olacak, şu anda okumakta olduğunuz çizgileri takip gibi teknikler vardır.* Çok fazla içerik: Bazen, hacimli metinleri kapatın ve tamamen okuma durdurmak kadar sürekli okuma ertelemek. Siz okuyacaksınız tahmin öğrenmek için konu ile Skim. Kağıt her kelime ve her makale okumaya kalkmayın. Her şey gerçekten haber değeri değildir. Düzenli olarak okuma ve tek tek sözcüklerin yerine fikirler için okuma değil sadece dolgun, daha zengin bir deneyim yapabilirsiniz.
http://www.marshallwarren.com/KursDershane


Önerileri Of Kelimeler:
* Yavaş ve istikrarlı gitmek için bir yoldur. Iyileştirilmesi için makul hedefler tutun.* Itina ile düzenli Uygulama ve sonuçları görmek için orada olacak.* Dikkatini dağıtmak için, dış sesleri olmadan, sessiz bir ortamda okumaya teşvik etkilere kendinizi Surround ideal olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder