6 Ocak 2012 Cuma

İç Barış Vakfı tarafından Mucizeler Kursu

Mucizeler Kursu İç Barış Vakfı tarafından yayınlanan, kendi kendine çalışma malzemeleri bir dizi. Kitabın içeriğini metafizik, ve günlük yaşamda uygulanan bağışlama açıklar. İlginçtir ki, hiçbir kitap bir yazar (ve bunu ABD Kongre Kütüphanesi tarafından bir yazarın ismi olmadan listelenir) var. Ancak, metin, Helen Schucman (merhum) ve William Thetford tarafından yazılmıştır; Schucman kitabın malzemesi o İsa'nın iddia edilen bir "iç ses" onu iletişim dayandığını ilgili. Kitabın özgün sürümü 1996 yılında yayınlanan bir gözden geçirilmiş baskı, 1976 yılında yayımlandı. Bir öğretim kılavuzu ve öğrenci çalışma kitabının içeriği kısmı. , Kitabın ilk baskısında bu yana yaklaşık iki düzine dillere çeviriler, birkaç milyon kopya sattı.

Kitabın kökenleri erken 1970'lere kadar uzanır. "Iç ses" ile Helen Schucman ilk deneyimleri, onun ardından danışmanı William Thetford, Araştırma ve Aydınlanma Derneği Hugh Cayce irtibata yol açtı. Buna karşılık, Kenneth Wapnick bir giriş (daha sonra kitabın editörü) oluştu. Wapnick giriş zamanda, klinik psikolog. Toplantısından sonra, bir yıl boyunca malzeme düzenleme ve revize Schucman ve Wapnik geçirdi. İç Barış İçin Vakıf bir giriş Robert Skutch ve Judith Skutch Whitson Schucman, Wapnik ve Thetford bu kez. 1975 yılında dağıtım için kitabın ilk baskı. O zamandan beri, İç Barış, Penguin Books Vakfı tarafından telif hakkı dava, ilk baskısının içerik, kamu malı olduğunu kurmuştur.
http://jagger.cc/wiki/KursDershane


Mucizeler Kursu, bir öğretim cihazı, 3 kitap, 622 sayfa metin, 478 sayfalık öğrenci çalışma kitabının, 88 sayfa öğretmenler manuel. Malzemeler okuyucuları tarafından seçilen amacıyla incelenebilir. Mucizeler Kursu içeriği, kitabın malzeme uygulama vurguladı olmasına rağmen, teorik ve pratik olarak ele almaktadır. Metin ağırlıklı teorik ve pratik uygulamalar çalışma kitabının dersleri, için bir temel. Hergün bir ders bir tempoda yapılmalıdır yoksa ama çalışma kitabını, yılın her günü için bir tane, 365 dersler vardır. Belki de en önceki deneyim ortalama okuyucuya tanıdık çalışma kitapları gibi, yönetmen olarak malzeme kullanmak istenir. Ancak, "normal" bir uzaklaşma, okuyucunun çalışma kitabında ne olduğuna inanıyorum, hatta bunu kabul etmek gerekir. Mucizeler çalışma kitabı ne Dersin ne okuyucu öğrenmeyi tamamlamak için tasarlanmıştır; malzemeler sadece bir başlangıç.
http://www.homewerkstudios.com/wiki/KursDershane


Mucizeler Kursu, bilgi ve algı arasındaki ayırım; algı süresi, değişim ve yorumlama dünya gerçeği, değiştirilemez ve ebedidir. Algı dünya zihinlerimizde fikirlerin egemen güçlendirir ve bize gerçeği ayrı ve Tanrı'dan ayrı tutar. Algı, böylece farkındalık sınırlayıcı, vücudun fiziksel dünyanın sınırları ile sınırlıdır. Dünya deneyimi, ego, ve bireyin Tanrı ayrımı güçlendirmektedir. Ancak, vizyon, Mesih'in ve Kutsal Ruh'un ses kabul ederek, bir bağışlama, hem kişinin kendisi ve başkaları için öğrenir.
http://www.job-run.com/wikka/KursDershane


Böylece, okuyucu Mucizeler Kursu felaketini suçluluk yoluyla, hem de kendini affeden ve diğerleri tarafından Tanrı için bir yol bulmaya yardımcı olur. Yani, şifa oluşur ve mutluluk ve barış bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder