6 Ocak 2012 Cuma

Hızlı Okuma Kursu - Adım Adım Başarı

Hızlı okuma kursu, hayatın her aşamasında herkes için bir zorunluluk haline gelmelidir. Öğrenme için herhangi bir yaş sınırı yoktur. Üyenin açtığı zaman, bu daha iyi. Öğrenme bir sürü okuma içerir ve daha hızlı Topladığımız daha fazla bilgi okumak. Bu, hızlı bir zorunluluk okuma için ihtiyaç hale getirir.
Hızlı Okuma Faydaları
Bir hızlı okuma türemiştir anında yarar hızlı okuma ve daha hızlı bilgi absorbe. Bu ya bir elektronik kopya veya bir basılı olabilir. Faydaları yüzey seviyesinde görünen çok daha fazla.


* Okuma hızı öğrenmiş olan bir öğrenci, onun / onun sınıf arkadaşlarından çok daha fazla kavramak mümkün olacaktır. Bilgileri tüm dörtte dökme Koleji bir kez ve bir ayak uydurmak için. Tüm bu bilgi, iyi bir performans kavranabilir.
http://hmwikkawiki.org/trunk/KursDershane


* Üniversite yılları sırasında, rekabetçi sınav ve doğru kariyer seçimi basınç oluşturur. Hızlı okuma yeteneğine sahip bir öğrenci, büyük bir zaman az miktarda iş kapsayacak şekilde mümkün olacaktır. Bu taraftan daha fazla faaliyetler için daha fazla zaman sonuçlanacaktır.
* Hızlı okuma, bilgi artırır ve aynı zamanda Kelime hazinesini geliştirmek için bir fırsat verir. Çok iyi biri daha fazla kişi öğrenir yeni sözcükler okur bilinir.
http://gl3.info/wiki/KursDershane


* Artan bir kelime, daha iyi iletişim becerileri anlamına geliyor. Bu, etkili bir şekilde iletişim kurabilir bir kişi daha verimli olduğunu kanıtlıyor bilinen bir gerçektir.
* Pek çok acele ama çabuk geçmesi için yazılı malzemenin bir şey var bir kere. Hızlı okuma becerileri varsa, bu hiçbir zaman yıldırıcı bir görev ve çok verimli olacaktır.
Hızlı Okuma Teknikleri
Hızlı okuma kursu, hızlı okuma oranı kazanmak için ihtiyacınız olan tüm şartları verir. Tüm dersler için ortak olan bazı temel teknikleri vardır.
* Bir okuyucu olarak okuma öncelik gerekir. , Daha önemli olduğunu ve ne bekleyebilir bilmelidir.
* Metin içinde yağsız öğrenin. Bütün bir paragrafın tek bir düşünceyi bahsediyoruz olabilir. Bu merkezi fikri itlaf etmek öğrenin ve geri kalanını okuma hızlı olur.
* Eğer okuma başlamadan önce tüm malzemeyi hızlı bir göz atabilirsiniz. Bu metin ile ilgili tüm ayrıntılar için hazırlanıyor olarak ne olduğunu temel bir fikir verecektir.
http://www.homeworkriches.com/wikka/KursDershane


Bu uzun metinlerin özünü kavramak yardımcı olabilir * alt başlıklar dikkat edin.
* Her kelimenin mouthing kaçının. Kendinize okurken her kelimeyi okumak gerekmez. Cümlenin anlamını anlamanıza yardımcı olmak için yeterli bir bakış olmalıdır.
* Uygun bir ortamda okumak için çok önemlidir. Okuyacaktır yavaş daha fazla dikkat dağıtıcı.
Hızlı okuma teknikleri, evde uygulanan, ancak bir dersin bir parçası olarak yapıldığında daha etkili olabilir. Kendinizi ölçmek ve aynı zamanda kabul etmek daha iyi uygulamaları öğrenmek için olsun. SpeedReadingCourse101.com mevcut gibi bir hızlı okuma kursu ücretsiz bir ders herkes tarafından alınabilir. Bu kurslar, hangi garanti başarı tamamlanması gerçekleştirmek için yeterli egzersizler çeşitli verir.

http://hatfield.does-what-it-does.com/wiki/wikka.php?wakka=KursDershane

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder